Nyårsinspiration Angelica Blick

Modebloggerskan och fashionistan Angelica Blick inspirerar oss alltid med sina snygga skönhetslooks. Vi har valt ut tre favoriter som passar perfekt till årets glammigaste fest.

FLIRTIGT
Välj lätta och skira nyanser för en sval och sommarfräsch känsla. Jämna ut hudtonen och ge den en fin lyster med hjälp av en CC cream, svep därefter ett korallfärgat rouge på kinderna för en naturlig fräschör. Satsa på långa, fylliga fransar med en mascara som ger både längd och volym. För bästa effekt; applicera mascaraborsten tätt intill fransroten och sicksacka uppåt mot toppen av fransarna för att jobba in mascaran ordentligt. Locka igenom hela håret med en smal locktång för att få till Angelicas hårlook, fixera med hårspray.

 

 

 

COOLT
Satsa på en sotig ögonmakeup i guld, silver eller brons för ett extra lyxigt intryck. Applicera en ljus skugga på hela ögonlocket upp mot globlinjen och därefter en mörkare skugga på mitten av globlinjen och ut mot yttre ögonvrån och närmast nedre fransraden. Rama in ögonen med en svart kajalpenna och avsluta med flera lager svart mascara. Toppa looken med en cool backslick. Börja med att applicera hårmousse i hela håret, föna det bakåt och fixera med en stark hårspray.

 

 

 

 

KLASSISKT
Lägg allt krut på läpparna. Vårda och behandla läpparna några dagar innan den stora festen genom att skrubba dem lätt med en fuktig handduk och applicera rikligt med läppbalsam. För att få det perfekta plutet, börja med att grundmåla läpparna med en läppenna i samma nyans som läppstiftet och applicera därefter läppstiftet med en pensel. Föredrar du glansiga läppar kan du avsluta med ett transparent läppglans. För att ge denna klassiska look en modern touch; borsta håret bakåt i en enkel hästsvans och fäst med en fin hårsnodd.

 

Words by: Photographs by: All Over Press