25 Χρόνια Oriflame στην Ελλάδα μας!

Μία δυναμική παρουσία και μία εκπληκτική πορεία που κανένας δεν θα μπορούσε να έχει φανταστεί, πόσο μάλλον να έχει υπολογίσει.

Μία πορεία πέρα από κάθε πρόβλεψη, που ξεπέρασε ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις!

Μία καινούργια ιδέα, μία καινούργια Μέθοδος Πωλήσεων και διανομής, μία καινούργια Επιχειρηματική Ευκαιρία, αναπτύσσοντας Νέους Ανεξάρτητους Επιχειρηματίες!

Ποιος θα περίμενε ότι στα 25 χρόνια μας στην Ελλάδα έχουν πει ΝΑΙ στην Oriflame πάνω από 1.5 εκατομμύρια Μέλη!

Ποιος θα περίμενε ότι στα 25 χρόνια μας στην Ελλάδα έχουμε διανείμει σχεδόν μισό δισεκατομμύριο προϊόντα ομορφιάς και Wellness!

Ποιος θα περίμενε ότι στα 25 χρόνια μας στην Ελλάδα έχουμε καταθέσει στους Ελευθέρους Επιχειρηματίες - Συνεργάτες μας πάνω από 115 εκατομμύρια ευρώ!!!

Όλα αυτά τα χρόνια, χιλιάδες άνθρωποι έχουν πραγματικά αλλάξει τη ζωή τους με την Oriflame. Άνθρωποι που έγιναν Μέλη μας είτε για να εξασφαλίσουν απλά ένα πρόσθετο εισόδημα, αρκετό όμως για να κάνει τη διαφορά στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό, είτε για να ασχοληθούν αποκλειστικά με την ανάπτυξη μίας δικής τους Oriflame επιχείρησης, εξασφαλιζοντας υψηλά εισοδήματα, φτάνοντας να γίνουν ακόμη και εκατομμυριούχοι Oriflame Directors!

Είναι μαγικό το συναίσθημα να πηγαίνεις κάθε μέρα στη δουλειά σου και να ξέρεις ότι βοηθάς τόσους ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους! Είναι αυτή η μοναδική ιδιαιτερότητα της Oriflame, που μας παρακινεί να κάνουμε τη δουλειά μας με τη μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια, με ασίγαστο πάθος και με τεράστια λαχτάρα για την πρόοδο και την επιτυχία των συνεργατών μας.

 

Είναι Μεγάλη η Ευθύνη αλλά και Τεράστια η Ικανοποίηση!!!

Μπορεί η Oriflame σήμερα να δραστηριοποιείται σε 60 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά μπορούμε υπερήφανα να πούμε ότι η Ελλάδα αποτελεί μία από της σημαντικότερες αγορές της εταιρείας σε όλα τα 50 χρόνια λειτουργίας της. Η Ελλάδα ξεχώρισε ως η χωρά που δίδαξε όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου πώς η ιδέα της Oriflame μπορεί πραγματικά να εφαρμοστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο, αριστοποιώντας τα αποτελέσματα για όλους, Εταιρεία & Συνεργάτες!

Ο ίδιος ο ιδρυτής της εταιρίας μας, Jonas af Jochnick, έχει δηλώσει ότι “η Ελλάδα μέσω της Oriflame επανάκτησε την ιστορική της θέση. Να μεταδίδει, δηλαδή, τα φώτα της σε ολόκληρο τον Κόσμο!”  Μία πολύ σημαντική δήλωση από έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο, που ενσαρκώνει την ισχυρή εταιρική κουλτούρα και τις ηθικές αξίες που μας διέπουν από την 1η ημέρα λειτουργίας μας.

 

Δεν ήταν εξάλλου τυχαία η επιλογή της Ελλάδας και της Αθήνας το 2017 για να γιορτάσει η εταιρεία μας την επέτειο των 50 χρόνων λειτουργίας της στην παγκόσμια αγορά.

1 χρόνο μετά στην Oriflame Ελλάδας γιορτάζουμε με τη σειρά μας τη δυναμική 25ετή παρουσία μας στην Ελληνική αγορά, συνδυάζοντας τη δύναμη και την εμπειρία των 25 επιτυχημένων χρόνων πορείας μας με το πάθος και την δυναμική στρατηγική για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Η αποστολή μας ήταν και είναι να στηρίζουμε τους Ανθρώπους να κάνουν τα Όνειρα τους Πραγματικότητα. Να πετυχαίνουν τους Στόχους τους. Να αλλάζουν την Ζωή τους!

Αυτή μας η δέσμευση μας κάνει σήμερα ισχυρότερους από ποτέ!

Είμαστε δύναμη για τους ανθρώπους μας και οι άνθρωποι μας είναι η δύναμή μας! 25 χρόνια τώρα η μοναδική αυτή σχέση έχει δημιουργήσει εκατοντάδες ιστορίες απλών ανθρώπων που πέτυχαν ασυνήθιστα μεγάλα πράγματα με την υποστήριξή μας. Ιστορίες που θα μας εμπνέουν και θα μας κινητοποιούν στη δυναμική πορεία μας για ένα ακόμη πιο επιτυχημένο μέλλον!

Ας ευχηθούμε λοιπόν Χρόνια Πολλά και Συναρπαστικά στην Oriflame στην Ελλάδα, δίνοντας το σύνθημα για πολλά ακόμη χρόνια ανάπτυξης και επιτυχίας μέσα από την ομαδικότητα, το πάθος, την καινοτομία και τον εκρηκτικό συνδυασμό του φλογερού ελληνικού μας ταπεραμέντου και της πρωτοποριακής σουηδικής μας κουλτούρας.

Χρόνια Πολλά στη δική μας Oriflame!

Words by: Photographs by: Oriflame